WhatsApp: 86 18942564352

E-mail: [email dijaga]

sadaya Kategori

produk

Profil Perusahaan

propil pausahaan

Liuyang Broad Fireworks Co., LTD diadegkeun dina 2003, sareng mangrupikeun salah sahiji perusahaan anu unggul dina garis kembang api. Broad Fireworks mangrupikeun perusahaan ékspor kembang api profésional anu ageung pikeun panalungtikan & pamekaran, produksi, sareng penjualan. Kapasitas produksi taunan ngahontal 800,000 karton, sareng langkung ti 3,000 jinis produk diékspor.

video
video

wartos

kategori panas